Aruba Edge
Embrace Edge Technologies: Data to Decisions
Groeiende activiteit aan de Edge
De meeste nieuwe data ontstaat daar waar de fysieke wereld en de digitale wereld elkaar ontmoeten: de Edge. Die data komt van een groeiend aantal bronnen en netwerken – smartphones, laptops, IoT-sensoren, beveiligingscamera’s, webshops enzovoort. Deze groei zorgt voor een hogere druk op netwerken en op IT-management. Bovendien wordt het steeds moeilijker te controleren of deze data wel van betrouwbare apparaten afkomstig is.

Maak kennis met de Intelligent Edge
Om deze data ook in de toekomst veilig te kunnen verwerken is een andere aanpak nodig: een intelligente, geïntegreerde aanpak die alle netwerkdata al direct aan de Edge analyseert en verwerkt. Dit is wat Aruba de Intelligent Edge noemt en wat de basis vormt van het Aruba Edge Services Platform.

Op 19 januari kunt u tijdens Embrace Edge Technologies: Data to Decisions kennismaken met dit platform en ontdekken welke voordelen het biedt: minder tools en minder tijd kwijt aan beheer, een veiliger netwerk en minder druk op de netwerkcapaciteit.

Interessant digitale programma
Tijdens een goedgevuld middagprogramma krijgt u niet alleen inzage in de Edge-aanpak van Aruba en een introductie over het Edge Services Platform. U kunt ook luisteren naar een keynote van Formule1-analist en voormalig topcoureur Robert Doornbos en een interessante klantcase van AFC Ajax, waar Edge-data razendsnel wordt geanalyseerd om de prestaties van spelers te optimaliseren.


Mis het niet!
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Intelligent Edge? Schrijf u dan vandaag nog in voor Embrace Edge Technologies: Data to Decisions op dinsdag 19 januari.  

*Het digital Aruba event is bedoeld voor klanten.
Sprekers:
Mag HPE u op gepersonaliseerde wijze informeren over bepaalde producten, services, aanbiedingen en evenementen van HPE en bepaalde HPE-partners?
Als u meer wilt weten over hoe HPE uw gegevens beheert, gebruikt en beschermt, kunt u de HPE privacyverklaring raadplegen. U kunt uw toestemming voor het ontvangen van marketingberichten van HPE altijd intrekken of wijzigen. Dit kan door gebruik te maken van de opt-out- en voorkeursmechanismen onderaan onze e-mailmarketingberichten of door deze link te volgen.

Als u uw mobiele nummer heeft opgegeven voor het ontvangen van marketingmateriaal, houd er dan rekening mee dat er roamingkosten in rekening kunnen worden gebracht. 
Privacy policy       Terms of service         Legal
© Copyright 2020 Hewlett Packard Enterprise Development LP.