TechTalk Live Suomi
Digitaalisuuden lisääntyessä ympärillämme, teknologia antaa mahdollisuuden tarjota uudenlaisia kokemuksia työpaikalla, koulussa, hotelleissa ja esimerkiksi sairaaloissa. Älykkäät digitaaliset ratkaisut yhdistyvät mobiilin, pilvisovellusten sekä IoT-teknologioiden myötä tuottamaan yrityksille ja yhteisöille entistä parempaa loppukäyttäjäkokemusta esimerkiksi asiakkaiden, vierailijoiden tai työntekijöiden tarpeisiin.

Aruba Airheads Tech Talk Live Suomi – tapahtumassa pääset kuulemaan lisää siitä, miten yritykset voivat tekoälyn ja automatisoinnin avulla luoda IT-ympäristön, jossa liiketoimintaa voidaan ohjata ja hallita tietoturvallisesti loppukäyttäjäkokemukseen keskittyen. Päivän aikana tutustutaan tarkemmin Aruban verkkoratkaisuihin sekä tietoturva-portfolioon tämän kaiken mahdollistajana.

Viime vuonna Aruba Airheads Tech Talk Live keräsi yhteen yli 120 asiantuntijaa eri puolilta Suomea. Tulethan paikalle verkostoitumaan ja ”sivistämään itseäsi” 19. syyskuuta.

Tämän vuoden Airheads -tapahtumassa on teemoina:

  • Tietoturva ja kyberturvallisuus
  • Dynaaminen segmentointi
  • Wifi 6 ja 5G
  • Pilvihallinta
Tapahtuman tiedot
Päivämäärä:   Torstai 19. syyskuuta 2019
Aika:                8:30 – 17:30 (21:00)
Paikka:            Biitsi Salmisaari 
                         Energiakatu 3, 00180 Helsinki
                         [kartta]

*

Lisätietoja siitä, miten HPE hallinnoi, käyttää ja suojaa tietojasi on HPE:n tietosuojakäytännössä. Voit aina peruuttaa tai muuttaa antamasi suostumuksen saada HPE:ltä markkinointiviestintää. Voit tehdä tämän sähköpostilla saatujen markkinointiviestien alareunassa olevalla lopettamis- ja määritystoiminnoilla tai napsauttamalla tätä linkkiä

Jos olet antanut matkapuhelinnumerosi markkinointiviestien vastaanottamista varten, huomaa, että verkkovierailumaksuja voidaan veloittaa. 
TechTalk Live | Finland
© Copyright 2019 Hewlett Packard Enterprise Development LP